بیسکوییت دارچینی
چهارشنبه, ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۵:۱۰ ق.ظ
این بیسکوییت هایی که تو عکس هستن رو دیروز پختم، برای اولین بار و خیلی خوشمزه شده اما کرهاش زیاده حس میکنم البته کمتر از مقدار رسپی ریختم اما من یکم رو کره و روغنی که مصرف میکنم حساسم دیگه!
با روغن هایی مثل کنجد و زیتون و روغن خونگی که از دنبه گوسفند میگیرن اوکی هستم در حد متعادل مصرف میکنم اما از روغنهای کارخونهای بدم میاد. در این حد که اگر گشنه باشم و بدونم روغن توی غذا از برندای بیرونه غذا رو میخورم اما در حین خوردن انقد حرص میخورم که غذا رو نیمه کاره ول میکنم میرم، اما خدا رو شکر که خیلی از اون روغنا استفاده نمیکنیم.
- ۹۹/۰۲/۲۴