موهام
- ۳۱ ارديبهشت ۹۹ ، ۰۶:۵۷
این بیسکوییت هایی که تو عکس هستن رو دیروز پختم، برای اولین بار و خیلی خوشمزه شده اما کرهاش زیاده حس میکنم البته کمتر از مقدار رسپی ریختم اما من یکم رو کره و روغنی که مصرف میکنم حساسم دیگه!
با روغن هایی مثل کنجد و زیتون و روغن خونگی که از دنبه گوسفند میگیرن اوکی هستم در حد متعادل مصرف میکنم اما از روغنهای کارخونهای بدم میاد. در این حد که اگر گشنه باشم و بدونم روغن توی غذا از برندای بیرونه غذا رو میخورم اما در حین خوردن انقد حرص میخورم که غذا رو نیمه کاره ول میکنم میرم، اما خدا رو شکر که خیلی از اون روغنا استفاده نمیکنیم.
حتی هیچ بازدهی ای هم نداشته باشم، و فکرم بپره سمت چیزای دیگه (کیس مورد نظر) بازم به نشستنم پای برنامه ادامه میدم حتی اگر چیزی متوجه نشم که بعیده و حتی اگر در حین ترجمه حس کنم که دارم شکنجه میشم تا پایان برنامه پیش میرم، باید به این مغز عوضی که بیتربیت و تنبل و لذت طلب شده بفهمونم که حرف حرف منه و برنامه برنامه هست و سنگ از آسمون بباره من از پشت میز و پای درس بلند نخواهم شد، میدونم که اول قراره پدرم دربیاد از لجبازی این ولی درست میشه حداکثر تا یک هفته.
عنوان از آهنگ تیتراژ سریال ستایش